MAJKLU DŽEKSONU JE "PALA VILICA" KAD JE VIDEO NAŠU LEPOTICU: Ovoj PEVAČICI je priredio 8 NAJLEPŠTIH DANA U ŽIVOTU
Ekstra Nena, Foto: Printscreen Youtube

AUU

MAJKLU DŽEKSONU JE "PALA VILICA" KAD JE VIDEO NAŠU LEPOTICU: Ovoj PEVAČICI je priredio 8 NAJLEPŠTIH DANA U ŽIVOTU

Ekstra Nena oduševila je Majkla Džeksona, ali spletom okolnosti nikada s nisu lično upoznali.

Objavljeno:

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, vlasnica je vrlo posebnog i glasa, a i stasa! Stavom i dmaskim stilom je sve očaravala, a njen talenta daleko se čuo. Ova zanosna pevačica bila je naša poslednja predstavnica Jugoslavije na "Evroviziji" 1992. godine i to sa pesmom „Ljubim te pesmama“. Osvojila je 12. mesto, ali publika nije prestajala da komentariše njenu pojavu. Mnogi smatraju da bi sigurno na vrhu liste, samo da je bila drugačija politička situacija.

Tom prilikom ni domaćini Šveđani, ni ostali Evropljani nisu štedeli na komplimentima, a mnogima je i danas u živom sećanju duga svetlucava haljina s potpisom Verice Rakočević, u kojoj je nastupala na glamuroznoj sceni, te po stavu modnih stručnjaka, ova kreacija je jedna od najlepših evrovizijjskih stajlinga ikada. Pre nekoliko godina, Ekstra Nena ju je opet obukla i delovalo je kao da je vreme stalno - stajala joj je kao salivena, kao da nije prošlo više od 30 godina!

Iako se nije rangirala visoko, svojom neverovatnom harizmom očarala je i jednu od najvećih muzučkih zvezda ikada - Majkla Džeksona! Po povratsku sa takmičenja u Malmeu, otkrila je svojevremeno da je užuvala 8 dana u pažnju njegovih saradnika, koji su brinuli da joj ništa ne zafali.

Pričalo se da se Džekson oduševio kada je video njenu sliku, te kako nije bio u tom trenutku u Švedskoj, postarao se da joj se njegovi najbliži ljudi nađu na usluzi.

BONUS VIDEO:

02:24

Anabela se plaši suočavanja sa bivšim suprugom

(Espreso / Stil / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.